Abstracts


NORMES PER L'ENVIAMENT DE RESUMS DE COMUNICACIONS LLIURES I PÒSTERS

Per realitzar l’enviament dels abstracts cal que utilitzeu el formulari que trobareu fent clic aquí

Extensió màxima de l'abstract és de 350 paraules.
La data límit per a la presentació de comunicacions és el 8 de novembre de 2022. Desprès d'aquesta data no es podrà fer cap modificació en la comunicació, ni en els autors de la mateixa.

Seguint les instruccions donades, una vegada introduït el vostre resum, obtindreu una referència per poder consultar i modificar automàticament la comunicació fins a la data límit de presentació.

Seguint les instruccions donades, una vegada introduït el vostre resum, obtindreu una referència per poder consultar i modificar automàticament la comunicació fins a la data límit de presentació.

A partir del dia 3 de desembre de 2022 i utilitzant la vostra referència podreu consultar l’estat. En cas d’haver-se acceptat, se us informarà del format de presentació i de com ens l’haureu de fer arribar, així com del dia i hora en que s’emetrà la vostra presentació durant el congrés.

IMPORTANT

Conserveu la vostra referència, i comproveu que la vostra adreça e-mail es correcta, us caldrà per poder accedir a la comunicació i posteriorment comprovar la seva acceptació.

És imprescindible indicar si la vostra comunicació té relació o està finançada per la Indústria, així com, mostrar la filiació de cada un dels signants de la comunicació.

Quan una comunicació sigui acceptada, caldrà que el primer autor s’inscrigui en un termini de 10 dies per no perdre l’opció a la subvenció al Congrés.
Data límit per inscripcions subvencionades 13 de desembre 2022.

Per fer modificacions o veure l’estat d’un abstract ja enviat, feu clic aquí.

Secretaria tècnica

Marta Gratacós
L’Acadèmia Departaments d’Activitats i Congressos
C/ Major de Can Caralleu, 1-7
08017 Barcelona
93 203 07 31
martagratacos@academia.cat

Falten...

Dates d'interès
13 de desembre de 2022
Límit inscripcions (Quota reduïda).
18 de gener de 2023
Límit inscripcions. (Quota general)
Seu
PALAU DE CONGRESSOS DE TARRAGONA
PALAU DE CONGRESSOS DE TARRAGONA
Arquitecte Rovira, 2
43001 Tarragona
Tel. (+34) 977 24 55 77
info@palautarragona.com
Com arribar-hi

El Palau es troba al mateix centre de Tarragona, ciutat reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. La ciutat, caracteritzada per la seva obertura al Mediterrani, compta amb una àmplia oferta hotelera, lúdica i cultural. Així doncs, El Palau, gràcies a les qualitats de la ciutat en què es troba i a que és un edifici singular, que reuneix història i tecnologia en les seves instal·lacions, és la millor opció per celebrar tot tipus d’esdeveniments. El seu equip, que destaca per l’excel·lència en el servei i la seva experiència i professionalitat, farà que el seu acte no deixi indiferents als seus convidats.